Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Galeo Bazylia 8g 5900084244954

EAN: 5900084244954
Nazwa wariantu
Galeo Bazylia 8g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Galeo Bazylia 8g 5900084244954

0,99
Cena za kg: 123,75
saszetka 8 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Kotányi Kardamon mielony 10g
Kotányi Kardamon mielony 10g
5,19 zł Cena za kg: 519,00
Kotányi Kminek cały 22g
Kotányi Kminek cały 22g
1,99 zł Cena za kg: 90,45
Prymat Ziele angielskie całe XXL 40g
Prymat Ziele angielskie całe XXL 40g
3,99 zł Cena za kg: 99,75
WM Kminek nasiona 20g
WM Kminek nasiona 20g
1,19 zł Cena za kg: 59,50
Prymat Smaki Świata Pieprz ognisty mielony 60g
Prymat Smaki Świata Pieprz ognisty mielony 60g
5,19 zł Cena za kg: 86,50
Prymat Pieprz zielony ziarnisty 12g
Prymat Pieprz zielony ziarnisty 12g
2,29 zł Cena za kg: 190,83
Prymat Czosnek staropolski 20g
Prymat Czosnek staropolski 20g
1,59 zł Cena za kg: 79,50
Prymat Przyprawa do rosołu zup i bulionów XXL 30g
Prymat Przyprawa do rosołu zup i bulionów XXL 30g
2,99 zł Cena za kg: 99,67
Prymat Przyprawa do dziczyzny klasyczna 20g
Prymat Przyprawa do dziczyzny klasyczna 20g
1,49 zł Cena za kg: 74,50
Prymat Przyprawa do mięs 200g
Prymat Przyprawa do mięs 200g
5,49 zł Cena za kg: 27,45

Opis produktu

Bazylia najczęściej uprawiana jest w południowej Europie oraz w tropikalnych regionach Azji, należy do najpopularniejszych przypraw kuchni śródziemnomorskiej. Bazylia Galeo ma korzenno-balsamiczny aromat oraz lekko anyżkowy, orzeźwiający smak. Polecana jest jako dodatek do zup, potraw z ryb, drobiu, wieprzowiny, sałatek, twarogów i masła ziołowego. Jest niezastąpionym składnikiem większości włoskich dań. Idealnie komponuje się z makaronami i pomidorami. Do potraw dodaje się ją pod koniec przyrządzania.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
14

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Marka

Galeo

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Bazylia

Cechy

100% smaku i aromatu

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Wyprodukowano w Polsce.

Przepisy

Omlet z bazylią Danie dla 1 osoby Czas przygotowania: ok. 15 min. - 2 jaja - 1 pomidor - 3 łyżki mleka - sól - tłuszcz do smażenia - produkty Galeo: bazylia, pieprz czarny mielony 1 łyżeczkę bazylii namoczyć w mleku. Pomidora sparzyć, obrać ze skóry i pokroić w plasterki. Jaja roztrzepać widelcem, jednocześnie dodając namoczoną bazylię. Doprawić solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wlać masę jajeczną. Smażyć na bardzo małym ogniu. Pod koniec smażenia nałożyć pomidory na połowę omleta. Omlet złożyć na pół, przykryć i smażyć do ścięcia jajek.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem