Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Gellwe Krem do ciast i tortów waniliowy smak 120g 5900552021124

EAN: 5900552021124
Nazwa wariantu
Gellwe Krem do ciast i tortów waniliowy smak 120g (1)
Gellwe Krem do ciast i tortów waniliowy smak 120g (2)
Gellwe Krem do ciast i tortów waniliowy smak 120g (1)
Gellwe Krem do ciast i tortów waniliowy smak 120g (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Gellwe Krem do ciast i tortów waniliowy smak 120g 5900552021124

3,99
Cena za kg: 33,25
saszetka 120 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak czekoladowy 140g
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak czekoladowy 140g
4,99 zł Cena za kg: 35,64
Bakalland Kajmak masa krówkowa o smaku orzechowym 460g
Bakalland Kajmak masa krówkowa o smaku orzechowym 460g
7,49 zł Cena za kg: 16,28
Bakalland Kajmak masa krówkowa o smaku tradycyjnym 460g
Bakalland Kajmak masa krówkowa o smaku tradycyjnym 460g
7,49 zł Cena za kg: 16,28
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast z mascarpone smak tiramisu 122g
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast z mascarpone smak tiramisu 122g
5,39 zł Cena za kg: 44,18
Dr. Oetker Masa śmietanowa truskawkowa 89g
Dr. Oetker Masa śmietanowa truskawkowa 89g
4,09 zł Cena za kg: 45,96
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak śmietankowy 120g
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak śmietankowy 120g
5,39 zł Cena za kg: 44,92
Gellwe Śmietanex 12g
Gellwe Śmietanex 12g
0,89 zł Cena za kg: 74,17
Delecta Śnieżka oryginalna 51g
Delecta Śnieżka oryginalna 51g
1,79 zł Cena za kg: 35,10
Dr. Oetker Krem do karpatki 3 minuty 136g
Dr. Oetker Krem do karpatki 3 minuty 136g
5,39 zł Cena za kg: 39,63
Dr. Oetker Krem do karpatki klasyczny 240g
Dr. Oetker Krem do karpatki klasyczny 240g
5,39 zł Cena za kg: 22,46

Pozostałe informacje

W porcji po przygotowaniu (ok. 32 g): energia 363 kJ 87 kcal 4%* W 100 g po przygotowaniu: 1136 kJ / 273 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Zalecenia dla alergików

Mleko
Zawiera
Soja
Może zawierać
Pszenica
Może zawierać

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Znajdź nas: www.facebook.com www.instagram.com www.gellwe.pl

Marka

Gellwe

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Cechy

bez gotowania
gotowy w 5 minut

Waga

Waga brutto
130

Średnia miara

Średnia miara (e)

Składniki

cukier
syrop glukozowy
oleje roślinne całkowicie utwardzone (kokosowy i palmowy)
emulgator: E 472a
skrobia modyfikowana
żelatyna wieprzowa
białka mleka
aromat
sól
barwnik: ryboflawiny

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przygotowaniu z mlekiem 2% tłuszczu i margaryną 72% tłuszczu w 100 g
w 1 porcji (około 32 g)
Wartość energetyczna
1136 kJ/ 273 kcal
363 kJ/ 87 kcal 4%*
Tłuszcz
20,4 g
6,5 g 9%*
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
12,1 g
3,9 g 20%*
Węglowodany
19,4 g
6,2 g 2%*
w tym cukry
14,7 g
4,7 g 5%*
Białko
3,0 g
1,0 g 2%*
Sól
0,15 g
0,05 g 1%*
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Z jednego opakowania otrzymujemy około 520 g gotowego kremu co wystarcza na przygotowanie tortu o średnicy 24 cm i podzielenie go na 16 porcji (1 porcja = około 32 g kremu).

Przepisy

Tort z kremem o smaku waniliowym Przygotuj: 140 g mąki pszennej (ok. 1 szklanka), 130 g cukru pudru (ok. 1 szklanka), 5 jajek, płaską łyżeczkę proszku do pieczenia Gellwe. Sposób przygotowania: 1. Piekarnik nagrzać do temp. 180°C. Tortownicę o średnicy 24 cm posmarować tłuszczem i oprószyć mąką. 2. Jajka ubijać z cukrem pudrem do momentu aż masa zgęstnieje (przez ok. 5 minut). Dodać przesianą mąkę z proszkiem i wymieszać delikatnie łyżką. 3. Ciasto przełożyć do tortownicy i piec przez ok. 30 min. 4. Upieczone i wystudzone ciasto przekroić poziomo na 2 równe części. Otrzymanym kremem przełożyć części ciasta. Do sporządzenia kremu przygotuj: - 300 ml zimnego mleka (ok. 1 i ¼ szklanki), - 100 g masła lub margaryny. Sposób przygotowania: 1. Do wysokiego naczynia wlać 300 ml zimnego mleka. 2. Zawartość torebki wsypać do mleka, miksować najpierw na najniższych, a następnie na najwyższych obrotach przez 2 minuty. 3. W osobnym naczyniu utrzeć miękkie masło lub margarynę, a następnie dodać do uprzednio przygotowanego kremu. Całość miksować do momentu uzyskania gładkiej konsystencji (około 1 minutę). Tak przygotowany krem nakładać na biszkopt.

Składniki podlegające oznakowaniu

Spis składników odżywczych na przodzie opakowania

W porcji po przygotowaniu (ok. 32 g):
W 100 g po przygotowaniu: 1136 kj / 273 kcal
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Krem do ciast i tortów
Wariant
waniliowy smak

Liczba użyć

Liczba czynności użycia
Porcje
16

Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć

Z jednego opakowania otrzymujemy około 520 g gotowego kremu co wystarcza na przygotowanie tortu o średnicy 24 cm i podzielenie go na 16 porcji (1 porcja = około 32 g kremu).

Taggable Allergy Text

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem