Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Gellwe Krem do ciast i tortów czekoladowy smak 140g 5900552021155

EAN: 5900552021155
Nazwa wariantu
Gellwe Krem do ciast i tortów czekoladowy smak 140g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Gellwe Krem do ciast i tortów czekoladowy smak 140g 5900552021155

4,99
Cena za kg: 35,64
saszetka 140 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Dr. Oetker Śmietan-fix 9g
Dr. Oetker Śmietan-fix 9g
1,29 zł Cena za kg: 143,33
Bakalland Masa makowa z bakaliami 850g
Bakalland Masa makowa z bakaliami 850g
8,49 zł Cena za kg: 9,99
SM Gostyń Kajmak o smaku waniliowym gostyński 510g
SM Gostyń Kajmak o smaku waniliowym gostyński 510g
8,29 zł Cena za kg: 16,25
Dr. Oetker Masa śmietanowa malinowa 86g
Dr. Oetker Masa śmietanowa malinowa 86g
4,29 zł Cena za kg: 49,88
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak śmietankowy 120g
Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak śmietankowy 120g
5,99 zł Cena za kg: 49,92
Gellwe Krem do ciast i tortów waniliowy smak 120g
Gellwe Krem do ciast i tortów waniliowy smak 120g
4,39 zł Cena za kg: 36,58
Dr. Oetker Bita śmietana 60g
Dr. Oetker Bita śmietana 60g
2,99 zł Cena za kg: 49,83
Gellwe Śmietanex 12g
Gellwe Śmietanex 12g
0,99 zł Cena za kg: 82,50
Delecta Mix do śmietany 13g
Delecta Mix do śmietany 13g
1,29 zł Cena za kg: 99,23
Delecta Śnieżka oryginalna 51g
Delecta Śnieżka oryginalna 51g
2,29 zł Cena za kg: 44,90

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przygotowaniu z mlekiem 2 % tłuszczu: w 100 g
Wartość odżywcza po przygotowaniu z mlekiem 2 % tłuszczu: w 1 porcji (około 33 g)
Wartość energetyczna
1241 kJ/299 kcal
408 kJ/98 kcal 5 %*
Tłuszcz
22,2 g
7,3 g 10 %*
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
16,3 g
5,4 g 27 %*
Węglowodany
20 g
6,6 g 3 %*
w tym cukry
14,2 g
4,7 g 5 %*
Białko
4 g
1,3 g 3 %*
Sól
0,11 g
0,04 g 1 %*
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Z jednego opakowania otrzymujemy około 540 g gotowego kremu, co wystarcza na przygotowanie tortu o średnicy 24 cm i podzielenie go na 16 porcji (1 porcja = około 33 g kremu)

Składniki

cukier
syrop glukozowy
oleje roślinne całkowicie utwardzone (kokosowy, palmowy)
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
skrobie (ziemniaczana, pszenna)
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym)
żelatyna wieprzowa
białka mleka
aromat
sól

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Liczba użyć

Liczba czynności użycia
Porcje
16

Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć

Z jednego opakowania otrzymujemy około 540 g gotowego kremu, co wystarcza na przygotowanie tortu o średnicy 24 cm i podzielenie go na 16 porcji (1 porcja = około 33 g kremu)

Waga

Waga brutto
152

Zalecenia dla alergików

Mleko
Zawiera
Soja
Może zawierać
Pszenica
Zawiera

Średnia miara

Średnia miara (e)

Marka

Gellwe

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Krem do tortów i ciast
Wariant
smak czekoladowy

Cechy

3 minuty i gotowy!

Przygotowanie i stosowanie

Do sporządzenia kremu czekoladowego przygotuj: - 300 ml zimnego mleka (ok. 1 i ¼ szklanki), - 100 g masła lub margaryny. Sposób przygotowania: 1. Do wysokiego naczynia wlej 300 ml zimnego mleka. 2. Zawartość torebki wsyp do mleka, miksuj najpierw na najniższych, a następnie na najwyższych obrotach przez 2 minuty. 3. W osobnym naczyniu utrzyj miękkie masło lub margarynę, a następnie dodaj do uprzednio przygotowanego kremu. Całość miksuj do momentu uzyskania gładkiej konsystencji (około 1 minutę).

Przepisy

Pomysł na: Tort czekoladowy Przygotuj: 100 g mąki pszennej (ok. 3/4 szklanki), 130 g cukru pudru Gellwe (ok. 1 szklanka), 5 jajek, łyżeczkę proszku do pieczenia Gellwe, 2-3 łyżeczki kakao Gellwe. Sposób przygotowania: Piekarnik nagrzej do temp. 180°C. Tortownicę o średnicy 24 cm lub formę 25 x 28 cm posmaruj tłuszczem i oprósz mąką. Jajka ubij z cukrem pudrem do momentu aż masa zgęstnieje (przez ok. 5 minut). Dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i wymieszaj delikatnie łyżką. Ciasto przełóż do tortownicy i piecz przez około 30 minut. Upieczone i wystudzone ciasto przekrój poziomo na dwie równe części. Otrzymanym kremem przełóż części ciasta. Słodkiego dnia :)

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem