Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

BackMit Tarte migdały 200g 9001458065314

EAN: 9001458065314
Nazwa wariantu
BackMit Tarte migdały 200g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

BackMit Tarte migdały 200g 9001458065314

9,79
Cena za kg: 48,95
torebka 200 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Opis produktu

Tylko najwyższej jakości! Bez dodatków! Gotowy do użycia! BackMit Migdały tarte produkuje się z surowców najwyższej jakości. Migdały są raz do roku zbierane, a następnie odpowiednio składowane. W trakcie jednego cyklu produkcyjnego surowiec jest tarty i natychmiast pakowany. Opakowanie z folii metalizowanej chroni dodatkowo przed światłem, gwarantując dłuższy okres przydatności do spożycia. BackMit Migdały tarte oszczędzają czas nowoczesnej gospodyni i pasują wspaniale do każdego indywidualnego przepisu. Cechy Migdały tarte najwyższej jakości, bez dodatków, świeżo tarte, gotowe do użycia. Migdały tarte BackMit - nasz nowy Hit sprzedaży są idealne dla nowoczesnych gospodarstw domowych. Gotowe do użycia zaoszczędzą cenny czas oraz dają możliwość tworzenia najróżniejszych wypieków, bazując na prostych lub bardzo kreatywnych przepisach.

Składniki

migdały

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
209

Dodatki

Sztuczne konserwanty
Nie zawiera

Zalecenia dla alergików

Orzechy
Może zawierać
Orzeszki ziemne
Może zawierać
Sezam
Może zawierać

Średnia miara

Średnia miara (e)

Marka

BackMit

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Tarte migdały

Cechy

tarte
idealne do pieczenia
gładkie

O producencie

Migdały nie bez powodu nazywane są „królem orzechów”. Taką nazwę zawdzięczają swoim wyjątkowym właściwościom odżywczym. Orzechy te stanowią źródło wielu witamin i minerałów. Zawierają zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe (NNKT), które regulują metabolizm i zapobiegają gromadzeniu się zbędnej tkanki tłuszczowej. BackMit Tarte Migdały to produkt bez sztucznych dodatków, gotowy do użycia, dzięki czemu znacznie ułatwia domowe prace kulinarne. Pozyskiwany jest z surowców najwyższej jakości. Pakowanie odbywa się w atmosferze spożywczego gazu obojętnego, co zapewnia długi okres przydatności. Z kolei szczelne torebki sprawiają, że produkt pozostaje pełen smaku. BackMit Tarte Migdały stanowią podstawę kreatywnych wypieków i lekkich, pełnowartościowych dań. Ciekawostka: Migdały zapobiegają nudnościom oraz zgadze, przez co polecane są kobietom w ciąży.

Przepisy

Propozycje przepisów Comber Składniki: 150 g masła, 80 g cukru pudru, 130 g czekolady, 6 żółtek, 200 g tartych migdałów BackMit, 70 g pokruszonych biszkoptów, 100 g cukru kryształu, białko z 6 jaj, migdały w słupkach Kresto. Masło utrzeć z cukrem i z miękką czekoladą, dodać żółtka. Białko ubić z cukrem kryształem na pianę. Do masy z żółtkami dodać mieszając tarte migdały, pokruszone biszkopty i pianę z białek. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką lub bułką tartą podłużnej formy. Piec powoli w średnio nagrzanym piekarniku. Po wystudzeniu pokryć ciasto polewą czekoladową i ozdobić słupkami migdałów. Kulki czekoladowo-migdałowe Składniki: 150 g masła, 250 g cukru pudru, białka z 2 jaj, 200 g tartych migdałów BackMit, 200 g czekolady, kakao w proszku do obtoczenia kulek. Masło utrzeć z cukrem na gładką masę, dodać pozostałe składniki. Masę odstawić w chłodne miejsce na 1 godzinę. Formować małe kulki, obtaczać je w mieszance kakao z cukrem, włożyć do papierowych foremek i odstawić w chłodne miejsce. Strudel Ciasto: przygotować surowe ciasto drożdżowe. Nadzienie: 200 g tartych migdałów BackMit, 1/8 l mleka, miód, cukier waniliowy, skórka z cytryny, rum, rodzynki Kresto, cynamon. Mleko podgrzać z miodem, cukrem waniliowym i skórką z cytryny, mieszając dodać migdały, rodzynki, rum i cynamon. Odstawić do wystygnięcia. Przygotować ciasto drożdżowe, rozwałkować je. Posmarować masą migdałową i zwinąć z dwóch stron do środka. Włożyć do podłużnej formy, ponownie odstawić. Piec w średniej temperaturze.

Informacje o recyklingu

Inner Pack
Not Recyclable

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem