Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Tao Tao Suszone grzyby Mun 50g 5901882777712

EAN: 5901882777712
Nazwa wariantu
Tao Tao Suszone grzyby Mun 50g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Tao Tao Suszone grzyby Mun 50g 5901882777712

4,78
Cena za kg: 95,60
pacz. 50 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Tao Tao Sos z soją i imbirem 175ml
Tao Tao Sos z soją i imbirem 175ml
7,19 zł Cena za litr: 41,09
Yamasa Light Japoński sos sojowy 150ml
Yamasa Light Japoński sos sojowy 150ml
16,99 zł Cena za litr: 113,27
Kanokwan Pasta Tom Yum 30g
Kanokwan Pasta Tom Yum 30g
5,29 zł Cena za kg: 176,33
Tao Tao Sos rybny 200ml
Tao Tao Sos rybny 200ml
7,19 zł Cena za litr: 35,95
WM MAKARON
WM MAKARON "SOJOWY" Z FASOLI MUNG 100g
3,89 zł Cena za kg: 38,90
Tao Tao Marynata w stylu chińskim 175ml
Tao Tao Marynata w stylu chińskim 175ml
7,19 zł Cena za litr: 41,09
Mazzetti l'Originale Krem z octem balsamicznym z Modeny 250ml
Mazzetti l'Originale Krem z octem balsamicznym z Modeny 250ml
17,59 zł Cena za litr: 70,36
House of Asia Mleczko kokosowe 5-7% 400ml
House of Asia Mleczko kokosowe 5-7% 400ml
3,99 zł Cena za litr: 9,98
Yamasa Japoński sos sojowy 150ml
Yamasa Japoński sos sojowy 150ml
13,99 zł Cena za litr: 93,27
House of Asia Pasta czosnek imbir chili 120g
House of Asia Pasta czosnek imbir chili 120g
5,99 zł Cena za kg: 49,92

Instrukcje dotyczące przyrządzenia

Gotować
Od temperatury otoczenia
Grzyby moczyć w gorącej wodzie przez około 15 min, oczyścić. Następnie gotować przez 10 min, odcedzić.

Przygotowanie i stosowanie

Doskonałe do zup grzybowych, bigosu, farszu i sosów.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.

Dodatkowe informacje

Michel Moran Mapa Smaków facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow Kulinarnych inspiracji szukaj na www.TaoTao.pl

Kraj

Kraj pochodzenia
Chiny

Marka

Tao Tao

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Cechy

tylko naturalne składniki

Waga

Waga brutto
56

Opis produktu

Grzyby Mun to odmiana nadrzewnego grzyba występującego w strefie tropikalnej. Charakteryzują się delikatnym, szlachetnym smakiem. Idealny dodatek do bigosu, farszu, sosów, zup, sajgonek i innych potraw.

Składniki

suszone grzyby Mun (nazwa polska: Uszak gęstowłosy, nazwa łacińska: Auricularia polytricha)

Wartości odżywcze

100 g produktu
Wartość energetyczna:
1621 kJ / 386 kcal
Tłuszcz:
0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
0,0 g
Węglowodany:
70,2 g
w tym cukry:
0,0 g
Białko:
4,9 g
Sól:
0,02 g

Przepisy

Bigos z grzybami Mun Tao Tao (dla 4 osób) Składniki: 500 g kiszonej kapusty, 200 g surowej białej kapusty, 300 g kiełbasy, 300 g wędzonego boczku, 300 g wieprzowiny, 1 cebula, 1 marchewka, kilka grzybów Mun Tao Tao, 100 g suszonych śliwek, 500 ml wody, 4 łyżki sosu sojowego Tao Tao, 1 łyżeczka kminku, listki laurowe, ziele angielskie, ziarenka jałowca, sól i pieprz do smaku. Sposób przyrządzania: Boczek, kiełbasę i wieprzowinę kroimy w sporą kostkę. Rozgrzewamy duży garnek o grubym dnie. Wrzucamy boczek i pozwalamy by się wytopił. Dodajemy kiełbasę i wieprzowinę oraz pokrojoną w piórka cebulę. Podsmażamy przez chwilę a następnie dokładamy pokrojoną drobniej kiszoną kapustę, utartą marchew i poszatkowaną białką kapustę. Przykrywamy i gotujemy przez kilka minut. Dolewamy wodę i sos sojowy. Dokładnie mieszamy i doprawiamy solą, pieprzem, zielem angielskim oraz listkami laurowymi, kminkiem i jałowcem. Grzyby Mun zalewamy gorącą wodą i odkładamy na 3 minuty. Po tym czasie grzyby odsączamy, kroimy w paski i dodajemy do bigosu, a wraz z nimi suszone śliwki. Garnek przykrywamy i gotujemy bigos na wolnym ogniu przez około 2 godziny. Podajemy z chlebem lub ziemniakami. Smacznego!

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Wyprodukowano w Chinach

Składniki podlegające oznakowaniu

suszone grzyby Mun (nazwa polska: Uszak gęstowłosy, nazwa łacińska: Auricularia polytricha)

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Suszone grzyby Mun

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem