Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Prymat Przyprawa do ryb i owoców morza 20g 5901135000666

EAN: 5901135000666
Nazwa wariantu
Prymat Przyprawa do ryb i owoców morza 20g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Prymat Przyprawa do ryb i owoców morza 20g 5901135000666

1,39
Cena za kg: 69,50
saszetka 20 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Prymat Przyprawa grill pikantny 20g
Prymat Przyprawa grill pikantny 20g
1,39 zł Cena za kg: 69,50
Kamis Kuchnie świata Przyprawa do gyrosa Mieszanka przyprawowa 30g
Kamis Kuchnie świata Przyprawa do gyrosa Mieszanka przyprawowa 30g
1,09 zł Cena za kg: 36,33
Galeo Przyprawa do kurczaka po węgiersku pikantna 16g
Galeo Przyprawa do kurczaka po węgiersku pikantna 16g
1,19 zł Cena za kg: 74,38
Kamis Pieprz ziołowy 50g
Kamis Pieprz ziołowy 50g
3,99 zł Cena za kg: 79,80
Prymat Przyprawa grill pikantny 80g
Prymat Przyprawa grill pikantny 80g
4,79 zł Cena za kg: 59,88
Vegeta Natur Przyprawa z koperkiem 60g
Vegeta Natur Przyprawa z koperkiem 60g
2,69 zł Cena za kg: 44,83
WM Zioła prowansalskie 10g
WM Zioła prowansalskie 10g
0,89 zł Cena za kg: 89,00
Knorr Przyprawa do mięs 18g
Knorr Przyprawa do mięs 18g
3,29 zł Cena za kg: 182,78
Vegeta Przyprawa warzywna do potraw 90g
Vegeta Przyprawa warzywna do potraw 90g
2,19 zł Cena za kg: 24,33
Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do mozzarelli i pomidorów 20g
Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do mozzarelli i pomidorów 20g
1,79 zł Cena za kg: 89,50

Opis produktu

Warto wiedzieć Przyprawa do ryb wzbogaca smak i aromat ryb smażonych, pieczonych, gotowanych oraz z rusztu. Przyprawę można dodać do panierki lub posypać nią bezpośrednio mięso. Doskonale sprawdzi się również do owoców morza, np. krabów, krewetek, homarów. Nasza przyprawa jest bez dodatku: glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.

Wartości odżywcze

w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
866 kJ/ 206 kcal
Tłuszcz
4,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,4 g
Węglowodany
28 g
w tym cukry
11 g
Białko
8,9 g
Sól
39,0 g

Składniki

sól
natka pietruszki
cebula
czosnek
gorczyca biała
papryka słodka
cukier
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
owoc kolendry
bazylia
tymianek
nasiona kopru
pieprz czarny
korzeń lubczyku

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
24

Informacje o dodatkach: pozostały tekst

Nasza przyprawa jest bez dodatku: glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Zawiera
Orzeszki ziemne
Może zawierać
Sezam
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Marka

Prymat

Opakowanie logistyczne

GTIN
05901135016186

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Przyprawa
Wariant
do ryb i owoców morza

Cechy

bez dodatku glutaminianu sodu

Przepisy

Smażony halibut ze szpinakiem 4 porcje, 45 min Składniki: - 800 g filetu z halibuta ze skórą, - 600 g świeżego szpinaku baby, - 1 pęczek szczypiorku, - 3 cebule szalotki, - 100 ml białego wytrawnego wina, - 50 ml śmietany 36%, - 50 g kaparów, - 50 ml Rosołu z kury Kucharek, - 100 ml oleju rzepakowego, - 7 łyżek masła, - 50 ml wody, - 3 łyżeczki Przyprawy do ryb Prymat, - 1/2 łyżeczki Czosnku suszonego Prymat, - szczypta Gałki muszkatołowej mielonej Prymat. Sposób przygotowania: Rybę oczyścić, umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Doprawić przyprawą do ryb. Cebule obrać i pokroić w drobną kostkę, podsmażyć na oleju, podlać winem i zredukować płyn o połowę. Dodać rosół z kury, śmietanę, kapary i gotować, aż sos zgęstnieje. W rondlu przygotować emulsję z wody i 6 łyżek masła, doprawić czosnkiem i gałką muszkatołową. Do emulsji dodać umyty szpinak i gotować około 10 min. Halibuta smażyć od strony skóry, aż się zrumieni. Dodać łyżkę masła i obrócić rybę. Zdjąć z ognia i dusić jeszcze przez około 5 min. Halibuta podawać na aromatycznym szpinaku, polać sosem kaparowym i posypać pokrojonym szczypiorkiem. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem