Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Prymat Przyprawa do dziczyzny klasyczna 20g 5901135025362

EAN: 5901135025362
Nazwa wariantu
Prymat Przyprawa do dziczyzny klasyczna 20g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Prymat Przyprawa do dziczyzny klasyczna 20g 5901135025362

1,39
Cena za kg: 69,50
torebka 20 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Prymat Rozmaryn suszony 15g
Prymat Rozmaryn suszony 15g
1,39 zł Cena za kg: 92,67
Prymat Cebula suszona 15g
Prymat Cebula suszona 15g
1,39 zł Cena za kg: 92,67
Prymat Kminek cały 20g
Prymat Kminek cały 20g
1,39 zł Cena za kg: 69,50
Prymat Goździki całe 10g
Prymat Goździki całe 10g
1,39 zł Cena za kg: 139,00
Galeo Liście laurowe 5g
Galeo Liście laurowe 5g
1,19 zł Cena za kg: 238,00
Kotányi Młynek Sól czosnkowo-ziołowa 50g
Kotányi Młynek Sól czosnkowo-ziołowa 50g
7,99 zł Cena za kg: 159,80
Kotányi Młynek Sól morska jodowana 92g
Kotányi Młynek Sól morska jodowana 92g
7,99 zł Cena za kg: 86,85
Kotányi Papryka ostra mielona 22g
Kotányi Papryka ostra mielona 22g
1,99 zł Cena za kg: 90,45
Prymat Czosnek staropolski 20g
Prymat Czosnek staropolski 20g
1,39 zł Cena za kg: 69,50
Prymat Młynek Sól morska z pieprzem 80g
Prymat Młynek Sól morska z pieprzem 80g
6,99 zł Cena za kg: 87,38

Opis produktu

Warto wiedzieć Przyprawa do dziczyzny podkreśla wyborny smak mięsa z dzika i jelenia. Doskonale komponuje się z pieczonymi żeberkami wieprzowymi. Wykorzystywana jest także jako składnik aromatycznych marynat i pasztetów. Nasza przyprawa jest bez dodatku: glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.

Wartości odżywcze

w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
1092 kJ/260 kcal
Tłuszcz
5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,1 g
Węglowodany
38 g
w tym cukry
11 g
Białko
8,8 g
Sól
26,7 g

Składniki

sól
czosnek
papryka słodka
owoc kolendry
pieprz czarny
cebula
owoc jałowca
rozmaryn
chili
tymianek
ziele angielskie
liść laurowy
kurkuma

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
23

Informacje o dodatkach: pozostały tekst

Nasza przyprawa jest bez dodatku: glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Orzeszki ziemne
Może zawierać
Sezam
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Marka

Prymat

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Przyprawa
Wariant
do dziczyzny klasyczna

Cechy

bez dodatku glutaminianu sodu

Przepisy

Comber sarni z borowikami 4 porcje, 60 min Składniki: - 600 g combra z sarny, - 100 g suchego chleba tostowego, - 200 ml oleju z pestek winogron, - 100 g rozmrożonych borowików, - 4 łyżki oleju rzepakowego, - 50 ml białego wytrawnego wina, - 400 g ugotowanych kopytek, - 100 ml śmietany 30%, - 1 łyżka masła, - 1 szklanka sosu pieczeniowego ciemnego Kucharek, - 1 pęczek natki pietruszki, - 1 pęczek szczypiorku, - 1 opakowanie Przyprawy do dziczyzny Prymat, - 1 łyżka Tymianku suszonego Prymat, - do smaku: Sól morska, Pieprz czarny Prymat. Sposób przygotowania: Oczyszczone mięso natrzeć 1/2 oleju z pestek winogron oraz przyprawą do dziczyzny i odłożyć w chłodne miejsce na ok. 4 godziny. Chleb tostowy, natkę pietruszki oraz resztę oleju z winogron zmiksować, aż powstanie zielona kruszonka. Borowiki podsmażyć na złoto na oleju rzepakowym z masłem, dodać tymianek i białe wino. Odparować. Na koniec dodać sos pieczeniowy. Śmietanę zagotować, dodać do niej kopytka i gotować aż śmietana zgęstnieje. Doprawić solą i pieprzem, posypać posiekanym szczypiorkiem. Comber obsmażyć z każdej strony na złoto, a następnie piec ok. 8 min w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Upieczony odstawić na ok. 5 min w ciepłe miejsce i obtoczyć w zielonej kruszonce. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem