Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Prymat Przyprawa do dań z makaronu i kuchni włoskiej 20g 5901135015158

EAN: 5901135015158
Nazwa wariantu
Prymat Przyprawa do dań z makaronu i kuchni włoskiej 20g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Prymat Przyprawa do dań z makaronu i kuchni włoskiej 20g 5901135015158

1,39
Cena za kg: 69,50
saszetka 20 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Vegeta Przyprawa warzywna do potraw 125g
3,39 zł Cena za kg: 27,12
Vegeta Natur Przyprawa warzywna do potraw 150g
Vegeta Natur Przyprawa warzywna do potraw 150g
5,09 zł Cena za kg: 33,93
Prymat Przyprawa kebab-gyros klasyczna XXL 70g
Prymat Przyprawa kebab-gyros klasyczna XXL 70g
2,95 zł Cena za kg: 42,14
Kamis Przyprawa do cielęciny Mieszanka przyprawowa 20g
Kamis Przyprawa do cielęciny Mieszanka przyprawowa 20g
2,29 zł Cena za kg: 114,50
Kamis Przyprawa do mięsa duszonego Mieszanka przyprawowa 30g
Kamis Przyprawa do mięsa duszonego Mieszanka przyprawowa 30g
2,29 zł Cena za kg: 76,33
Galeo Przyprawa do ryb cytrynowa 16g
Galeo Przyprawa do ryb cytrynowa 16g
1,19 zł Cena za kg: 74,38
Knorr Przyprawa do wieprzowiny 23g
1,79 zł Cena za kg: 77,83
Knorr Przyprawa do karkówki z grilla 23g
1,69 zł Cena za kg: 73,48
Knorr Mieszanka ziół i przypraw curry 20g
1,69 zł Cena za kg: 84,50
Prymat Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej 18g
Prymat Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej 18g
1,29 zł Cena za kg: 71,67

Opis produktu

Warto wiedzieć Nasza przyprawa nadaje potrawom śródziemnomorski charakter. Doskonale uzupełni smak zapiekanek makaronowych oraz sosów na bazie śmietany, pomidorów i grzybów. Jest niezastąpiona m.in. do penne ze szpinakiem, spaghetti carbonara oraz pappardelle z grzybami leśnymi. Nasza przyprawa jest bez dodatku: glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.

Wartości odżywcze

w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
920 kJ / 218 kcal
Tłuszcz
2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,4 g
Węglowodany
36 g
w tym cukry
20 g
Białko
9,0 g
Sól
34,1 g

Składniki

sól
bazylia
czosnek
cebula
papryka słodka
oregano
cukier
tymianek
natka pietruszki
pieprz czarny
chili
cząber

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
24

Informacje o dodatkach: pozostały tekst

Nasza przyprawa jest bez dodatku: glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Orzeszki ziemne
Może zawierać
Sezam
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Marka

Prymat

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Przyprawa
Wariant
do dań z makaronu i kuchni włoskiej

Cechy

bez dodatku glutaminianu sodu

Przepisy

Zapiekany makaron ze szpinakiem 4 porcje, 45 minut Składniki: - 300 g makaronu penne, - 200 g świeżych boczniaków, - 500 g świeżego, umytego szpinaku, - 6 suszonych pomidorów w oleju, - 2 czerwone cebule, - 2 ząbki czosnku, - 100 ml śmietany 36%, - 100 g sera żółtego, - 3 łyżki masła, - 4 łyżki oliwy z oliwek, - olej rzepakowy, - szczypta Gałki muszkatołowej mielonej Prymat, - 3 łyżki Przyprawy do dań z makaronu Prymat, - 1/2 łyżeczki Pieprzu białego mielonego Prymat, - do smaku: Sól ziołowa Prymat. Sposób przygotowania: Makaron ugotować w osolonej wodzie. Naczynie żaroodporne posmarować masłem. Pokrojone w piórka cebule i przeciśnięty przez praskę czosnek zeszklić na oliwie. Dodać szpinak i pokrojone w paski suszone pomidory. Pokrojone w plastry boczniaki podsmażyć osobno na oleju, doprawić solą, dodać do szpinaku i wymieszać. Śmietanę połączyć ze startym serem (niewielką ilość odłożyć do posypania), doprawić do smaku gałką muszkatołową, białym pieprzem oraz przyprawą do dań z makaronu. W dużym naczyniu połączyć makaron z przygotowanymi składnikami, wlać śmietanę z serem i wymieszać. Przełożyć do żaroodpornego naczynia, posypać pozostałym serem i przykryć. Piec przez 30 min w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem