Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Prymat Pieprz cytrynowy mielony 20g 5901135019965

EAN: 5901135019965
Nazwa wariantu
Prymat Pieprz cytrynowy mielony 20g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Prymat Pieprz cytrynowy mielony 20g 5901135019965

1,49
Cena za kg: 74,50
torebka 20 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Kotányi Gałka muszkatołowa cała 9g
Kotányi Gałka muszkatołowa cała 9g
5,49 zł Cena za kg: 610,00
Prymat Tymianek suszony 10g
Prymat Tymianek suszony 10g
1,28 zł 1,49 zł Cena za kg: 128,00
Prymat Pieprz czarny grubo mielony 15g
Prymat Pieprz czarny grubo mielony 15g
1,49 zł Cena za kg: 99,33
Prymat Cynamon mielony 15g
Prymat Cynamon mielony 15g
1,28 zł 1,49 zł Cena za kg: 85,33
Kamis Kurkuma 20g
Kamis Kurkuma 20g
1,69 zł 1,99 zł Cena za kg: 84,50
Kamis Sól czosnkowa 35g
Kamis Sól czosnkowa 35g
2,29 zł Cena za kg: 65,43
Galeo Ziele angielskie 12g
Galeo Ziele angielskie 12g
1,29 zł Cena za kg: 107,50
Prymat Gałka muszkatołowa cała 9g (2szt.)
Prymat Gałka muszkatołowa cała 9g (2szt.)
4,39 zł Cena za kg: 487,78
Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do soczystych żeberek 20g
Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do soczystych żeberek 20g
1,89 zł Cena za kg: 94,50
Prymat Młynek Przyprawa ziołowa z chili 50g
Prymat Młynek Przyprawa ziołowa z chili 50g
6,99 zł Cena za kg: 139,80

Opis produktu

Warto wiedzieć Pieprz cytrynowy polecany jest przede wszystkim do ryb - zarówno pieczonych, smażonych, jak i tych grillowanych. Świetnie doprawi również mięsa, dania warzywne oraz sosy i dressingi.

Wartości odżywcze

w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
963 kJ / 228 kcal
Tłuszcz
1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,3 g
Węglowodany
43 g
w tym cukry
13 g
Białko
7,2 g
Sól
26,3 g

Składniki

sól
pieprz czarny (23%)
czosnek
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
cebula
cukier
skórka cytryny (4,5%)
kurkuma

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
24

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Orzeszki ziemne
Może zawierać
Sezam
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Marka

Prymat

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Pieprz cytrynowy
Wariant
mielony

Cechy

pełne aromatu zioła i przyprawy

Przepisy

Dorsz zapiekany z masłem migdałowym 4 porcje, 40 min Składniki: - 600 g filetu ze świeżego dorsza, - 600 g świeżego umytego szpinaku, - 3 ząbki czosnku, - 100 g masła, - 100 g płatków migdałów, - 200 g Bułki tartej Prymat, - 1 słoik suszonych pomidorów w oleju, - szczypta Gałki muszkatołowej Prymat, - do smaku: Sól morska, Pieprz Cytrynowy Prymat. Sposób przygotowania: Dorsza umyć i osuszyć. Migdały prażyć w piekarniku rozgrzanym do 140°C przez ok. 10 min. Wystudzić i zmielić. Dorsza natrzeć olejem z pomidorów, posypać pieprzem cytrynowym i odstawić w chłodne miejsce. Połowę masła wymieszać z migdałami i bułką tartą. Tak przygotowaną kruszonkę wyłożyć na papier pergaminowy, przykryć drugim kawałkiem papieru, cienko rozwałkować i schłodzić. Rybę piec 8-10 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C. Na pozostałym maśle podsmażyć szpinak z drobno posiekanym czosnkiem. Doprawić do smaku solą, gałką muszkatołową i delikatnie dusić, aby szpinak pozostał jędrny. Następnie dodać pokrojone suszone pomidory. Rybę wyjąć z piekarnika i ułożyć na niej plaster kruszonki. Zapiekać jeszcze przez ok. 1 min z włączonym grzaniem górnym piekarnika. Rybę podzielić na cztery porcje i ułożyć na szpinaku. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem