Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Łosoś Ustka Sałatka pikantna z makrelą 135g 5901069001074

EAN: 5901069001074
Nazwa wariantu
Łosoś Ustka Sałatka pikantna z makrelą 135g (1)
Łosoś Ustka Sałatka pikantna z makrelą 135g (2)
Łosoś Ustka Sałatka pikantna z makrelą 135g (1)
Łosoś Ustka Sałatka pikantna z makrelą 135g (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Łosoś Ustka Sałatka pikantna z makrelą 135g 5901069001074

2,39
Cena za kg: 17,70
opak. 135 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Tokyoto Imbir marynowany do sushi 90g
Tokyoto Imbir marynowany do sushi 90g
11,99 zł Cena za kg: 133,22

Wartości odżywcze

w 100 g produktu:
wartość energetyczna
763 kJ / 184 kcal
tłuszcz
13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
2,2 g
węglowodany
8,8 g
w tym cukry
6,7 g
białko
7,0 g
sól
0,87 g
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom.

Składniki

mięso rybne rozdrobnione (35%, w tym 56% łososia atlantyckiego Salmo salar/ wyhodowane w akwakulturach norweskich i 44% z makreli Scomber scombrus / obszar połowu: Północno-wschodni Atlantyk FAO*27: Islandia (Va), na południowy zachód od Irlandii (VII j), zachód Szkocji (VI a) lub makreli kolias / Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO* 61, 87)
cebula
pietruszka korzeń
woda
koncentrat pomidorowy
olej rzepakowy
cukier
błonnik pszenny
kasza manna (zawiera gluten)
sól
naturalny aromat papryki
przyprawy
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
*27/61/87 - w zależności od gatunku ryby i obszar połowu: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości; złowione w morzu włokiem pelagicznym

Przechowywanie

Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Warunki przechowywania

Min. temp. °C
4
Maks. temp. °C
25
Maks. wilgotność %
80

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
144

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Zawiera
Ryba
Zawiera
Pszenica
Zawiera

Marka

Łosoś Ustka

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Sałatka pikantna
Wariant
z makrelą

Pochodzenie

Obszar połowu ryb
w tym 56% łososia atlantyckiego Salmo salar/ wyhodowane w akwakulturach norweskich i 44% z makreli Scomber scombrus / obszar połowu: Północno-wschodni Atlantyk FAO*27: Islandia (Va), na południowy zachód od Irlandii (VII j), zachód Szkocji (VI a) lub makreli kolias / Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO* 61, 87) *27/61/87 - w zależności od gatunku ryby i obszar połowu: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości
Metoda połowu ryb
złowione w morzu włokiem pelagicznym
Tekst dowolny o pochodzeniu
Wyprodukowano w Polsce.

Informacje o recyklingu

Opakowanie
Nadające się do recyklingu

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem