Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Kucharek Rosół z kury 180g (18x10g) 5901135013130

EAN: 5901135013130
Nazwa wariantu
Kucharek Rosół z kury 180g (18x10g) (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Kucharek Rosół z kury 180g (18x10g) 5901135013130

4,19
Cena za kg: 23,28
opak. 180 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Winiary Rosół wołowy 120g (12x10g)
Winiary Rosół wołowy 120g (12x10g)
4,15 zł Cena za kg: 34,58
Winiary Bulion warzywny 60g (6x10g)
Winiary Bulion warzywny 60g (6x10g)
2,99 zł Cena za kg: 49,83
Winiary Rosół wołowy 60g (6x10g)
Winiary Rosół wołowy 60g (6x10g)
2,99 zł Cena za kg: 49,83
Knorr Rosół wołowy 60g (6x10g)
Knorr Rosół wołowy 60g (6x10g)
3,29 zł Cena za kg: 54,83
Kucharek Rosół wołowy 60g (6x10g)
Kucharek Rosół wołowy 60g (6x10g)
1,49 zł Cena za kg: 24,83
Kucharek Rosół wołowy 180g (18x10g)
Kucharek Rosół wołowy 180g (18x10g)
4,19 zł Cena za kg: 23,28
Kucharek Bulion grzybowy 60g (6x10g)
Kucharek Bulion grzybowy 60g (6x10g)
1,59 zł Cena za kg: 26,50
Kucharek Bulion warzywny 120g (12x10g)
Kucharek Bulion warzywny 120g (12x10g)
3,19 zł Cena za kg: 26,58
EkoWital Ekologiczny bulion wołowy w kostkach 66g (6x11g)
EkoWital Ekologiczny bulion wołowy w kostkach 66g (6x11g)
5,29 zł Cena za kg: 80,15
Vegeta Natur Rosół drobiowy 60g (6x10g)
Vegeta Natur Rosół drobiowy 60g (6x10g)
3,29 zł Cena za kg: 54,83

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
946 kJ/227 kcal
Tłuszcz
14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
9,0 g
Węglowodany
20 g
w tym cukry
6,2 g
Białko
3,4 g
Sól
55,2 g

Składniki

sól
tłuszcz palmowy
skrobia
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe
cukier
aromaty (zawierają jaja)
kurkuma
warzywa suszone (0,3 %): marchew, natka pietruszki
suszone mięso kurze (0,1 %)
tłuszcz kurzy (0,1 %)
regulator kwasowości: kwas cytrynowy

Przechowywanie

Najlepiej spożyć przed końcem: Data i nr partii z boku opakowania. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Liczba użyć

Liczba czynności użycia
sztuk/sztuki
18

Waga

Waga brutto
202

Dodatki

Barwniki
Nie zawiera
Wzmacniacze smaku
Zawiera
Smaki / Aromaty
Zawiera
MSG (glutaminian)
Zawiera

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Nie zawiera
Jaja
Zawiera
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Marka

Kucharek

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Rosół z kury

Cechy

XXL dużo się opłaca
bez dodatku: tłuszczów utwardzonych, barwników
produkt bezglutenowy

Dodatkowe informacje

Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl

Informacje dot. stylu życia

Bezglutenowy

Liczba jednostek

Liczba jednostek
18

Pozostałe informacje

Masa netto: (18 x 10 g) 180 g

Przygotowanie i stosowanie

Sposób przygotowania: Jedną kostkę rozpuścić w 1/2 litra wrzącej wody. Zastosowanie: Otrzymany wywar doskonale nadaje się do wszelkich zup, sosów i potraw mięsnych.

Przepisy

Gotowana domowa szynka Składniki: - 1 szt. udźca wieprzowego (około 1,5 kg), - 3 l Rosołu z kury Kucharek. Marynata: - 3 l wody, - 4 Liście laurowe Prymat, - 5 ziaren Pieprzu czarnego Prymat, - 5 ziaren Ziela angielskiego Prymat, - 5 sztuk Owocu jałowca Prymat, - 3 Goździki Prymat, - 1 łyżka Majeranku Prymat, - 1 łyżka cukru, - 1 Szklanka Soli drobnoziarnistej Prymat, - 3 pokrojone ząbki czosnku. Sposób przygotowania: W dużym garnku gotujemy wodę ze wszystkimi przyprawami, czosnkiem i studzimy. Osuszony kawałek wieprzowiny sznurujemy dokładnie ściskając dratwę. Tak przygotowane mięso wkładamy do garnka z marynatą, przykrywamy i odkładamy w chłodne miejsce na 12 godzin. Następnie wyjmujemy mięso z marynaty, wkładamy do gorącego rosołu i gotujemy około 2 godzin na wolnym ogniu. Po ugotowaniu zostawiamy szynkę w rosole do ostygnięcia.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem