Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Kucharek Bulion warzywny 120g (12x10g) 5901135011082

EAN: 5901135011082
Nazwa wariantu
Kucharek Bulion warzywny 120g (12x10g) (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Kucharek Bulion warzywny 120g (12x10g) 5901135011082

2,89
Cena za kg: 24,08
pudełko 120 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Knorr Rosół z kury 180g (18x10g)
Knorr Rosół z kury 180g (18x10g)
7,89 zł Cena za kg: 43,83
Winiary Kostka mięsna 120g (12x10g)
Winiary Kostka mięsna 120g (12x10g)
5,29 zł Cena za kg: 44,08
Winiary Rosół drobiowy 180g (18x10g)
Winiary Rosół drobiowy 180g (18x10g)
7,99 zł Cena za kg: 44,39
Winiary Bulion drobiowy z zielem angielskim i liściem laurowym 120g (12x10g)
Winiary Bulion drobiowy z zielem angielskim i liściem laurowym 120g (12x10g)
4,59 zł Cena za kg: 38,25
Knorr Rosół wołowy 120g (12x10g)
Knorr Rosół wołowy 120g (12x10g)
4,89 zł Cena za kg: 40,75
Winiary Rosół wołowy 180g (18x10g)
Winiary Rosół wołowy 180g (18x10g)
7,99 zł Cena za kg: 44,39
Kucharek Rosół wołowy 180g (18x10g)
Kucharek Rosół wołowy 180g (18x10g)
3,69 zł Cena za kg: 20,50
Kucharek Rosół z kury 60g (6x10g)
Kucharek Rosół z kury 60g (6x10g)
1,39 zł Cena za kg: 23,17
EkoWital Ekologiczny bulion wołowy w kostkach 66g (6x11g)
EkoWital Ekologiczny bulion wołowy w kostkach 66g (6x11g)
5,29 zł Cena za kg: 80,15
Winiary Bulion warzywny 120g (12x10g)
Winiary Bulion warzywny 120g (12x10g)
4,29 zł Cena za kg: 35,75

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
948 kJ/228 kcal
Tłuszcz
16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
9,8 g
Węglowodany
17 g
w tym cukry
6,6 g
Białko
4,0 g
Sól
55,4 g

Składniki

sól
tłuszcz palmowy
skrobia
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe
warzywa suszone (5 %): marchew, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, liść selera, korzeń lubczyku
cukier
aromaty (zawierają seler)
kurkuma
regulator kwasowości: kwas cytrynowy

Przechowywanie

Najlepiej spożyć przed końcem: Data i nr partii z boku opakowania. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Liczba użyć

Liczba czynności użycia
sztuk/sztuki
12

Waga

Waga brutto
135

Dodatki

Wzmacniacze smaku
Zawiera
Smaki / Aromaty
Zawiera

Zalecenia dla alergików

Seler
Zawiera
Zboża zawierające gluten
Nie zawiera
Jaja
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Marka

Kucharek

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Bulion
Wariant
warzywny

Cechy

XL dużo się opłaca
bez dodatku: tłuszczów utwardzonych, barwników
produkt bezglutenowy

Dodatkowe informacje

Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl

Informacje dot. stylu życia

Bezglutenowy

Liczba jednostek

Liczba jednostek
12

Pozostałe informacje

Masa netto: (12 x 10 g) 120 g

Przygotowanie i stosowanie

Sposób przygotowania: Jedną kostkę rozpuścić w 1/2 litra wrzącej wody. Zastosowanie: otrzymany wywar doskonale nadaje się do wszelkich zup, sosów i potraw mięsnych.

Przepisy

Zupa krem ze szpinaku Składniki: - 1 kg świeżego szpinaku, - 100 ml śmietany 36 %, - 100 g sera gorgonzola, - 1 łyżka masła, - 2 łyżki posiekanych orzechów włoskich, - 2 łyżki białego octu winnego, - 5 ziarenek Kolendry całej Prymat, - 1 łyżka cukru - 1/2 twardej, obranej i oczyszczonej z gniazd nasiennych gruszki, - 750 ml Bulionu warzywnego Kucharek, - 2 ząbki czosnku, - do smaku: Sól morska, Pieprz biały mielony Prymat. Sposób przygotowania: Na patelni podgrzać cukier z octem winnym, dodać kolendrę oraz pokrojoną w kostkę gruszkę, lekko skarmelizować i pozostawić do ostygnięcia. Na maśle podsmażyć drobno posiekany czosnek wraz z umytym i odsączonym z wody szpinakiem i orzechami. Dodać ser gorgonzola oraz śmietanę i gotować do momentu rozpuszczenia się sera. Następnie rozrzedzić bulionem do wymaganej konsystencji i doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z ułożoną na wierzchu zimną gruszką.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem