Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Kamis Domowe wypieki Przyprawa do sernika i mas serowych Mieszanka przyprawowa 20g 5900084233378

EAN: 5900084233378
Nazwa wariantu
Kamis Domowe wypieki Przyprawa do sernika i mas serowych Mieszanka przyprawowa 20g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Kamis Domowe wypieki Przyprawa do sernika i mas serowych Mieszanka przyprawowa 20g 5900084233378

2,29
Cena za kg: 114,50
saszetka 20 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Dr. Oetker Żelfix 2:1 40g
Dr. Oetker Żelfix 2:1 40g
4,49 zł Cena za kg: 112,25
Delecta Aromat do ciast cytrynowy 9ml
Delecta Aromat do ciast cytrynowy 9ml
1,49 zł Cena za litr: 165,56
Dr. Oetker Przyprawa korzenna do piernika i grzanego wina 40g
Dr. Oetker Przyprawa korzenna do piernika i grzanego wina 40g
2,89 zł Cena za kg: 72,25
Dr. Oetker Żelatyna uniwersalna 20g
Dr. Oetker Żelatyna uniwersalna 20g
2,99 zł Cena za kg: 149,50
Gellwe Żelatyna 50g
Gellwe Żelatyna 50g
4,29 zł Cena za kg: 85,80
Gellwe Aromat migdałowy 10ml
Gellwe Aromat migdałowy 10ml
1,59 zł Cena za litr: 159,00
Gellwe Aromat waniliowy 10ml
Gellwe Aromat waniliowy 10ml
1,59 zł Cena za litr: 159,00
Delecta Dżemix uniwersalny 2:1 Mieszanka żelująca 30g
Delecta Dżemix uniwersalny 2:1 Mieszanka żelująca 30g
3,99 zł Cena za kg: 133,00
Kamis Specialite Wanilia laska 1szt.
Kamis Specialite Wanilia laska 1szt.
17,99 zł
Appetita Domowe Sekrety Żelatyna 20g
Appetita Domowe Sekrety Żelatyna 20g
1,79 zł Cena za kg: 89,50

Opis produktu

To ciekawe, jak odmiennie może smakować sernik w zależności od rodzaju użytego sera. Polacy i Niemcy używają twarogu, Grecy mizithry, a Włosi ricotty. Sernik nowojorski już od XIX wieku zawdzięcza swoją delikatność kremowemu serkowi. Najbardziej klasyczny w Europie jest sernik wiedeński: z bakaliami i skórką pomarańczową. Starszą kuzynką serników na zimno jest smakowita pascha.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna
1619/387 (kJ/kcal)
Tłuszcz
0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
94 g
w tym cukry
93 g
Białko
0 g
Sól
0 g

Składniki

cukier
wanilia (w tym ekstrahowana) - 2,2%
skórka cytrynowa
skórka pomarańczowa
kardamon
aromat

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Podmarka

Podmarka
Domowe wypieki

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
26

Informacje o dodatkach: pozostały tekst

bez dodatku glutaminianu monosodowego

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Średnia miara

Średnia miara (e)

Marka

Kamis

Opakowanie logistyczne

GTIN
05900084233385

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Mieszanka przyprawowa
Wariant
Przyprawa do sernika i mas serowych

Cechy

bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Wyprodukowano w Polsce

Przepisy

Sernik (na tortownicę 24 cm) Składniki: 1 kg twarogu sernikowego mielonego, 6 jaj, 3 łyżki mąki ziemniaczanej, 50 g rodzynek, 50 g kandyzowanej skórki pomarańczowej, 220 g cukru, masło do wysmarowania formy, 1 opakowanie Przyprawy do sernika i mas serowych Kamis. Przygotowanie: 1. Żółtka utrzyj z cukrem i przyprawą, dodaj ser i dokładnie wymieszaj. 2. Z białek ubij pianę. 3. W dużym garnku ułóż warstwami: 1/3 masy serowej, 1/3 piany, 1/3 mąki ziemniaczanej, 1/3 bakalii, aż do wyczerpania składników. 4. Ręką, nabierając od spodu, dokładnie wymieszaj. 5. Przełóż do wysmarowanej masłem formy. 6. Piecz z termoobiegiem w temp. 160°C ok. 50 min. Po wystygnięciu wstaw na noc do lodówki.

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem