Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Jamar Ocet fermentacyjny jabłkowy 500ml 5906716200046

EAN: 5906716200046
Nazwa wariantu
Jamar Ocet fermentacyjny jabłkowy 500ml (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Jamar Ocet fermentacyjny jabłkowy 500ml 5906716200046

9,29
Cena za litr: 18,58
butelka 500 ml
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Kamis Ocet cytrynowy 250ml
Kamis Ocet cytrynowy 250ml
9,49 zł Cena za litr: 37,96
Wiodąca Marka Rustica Ocet Jabłkowy 750ml
Wiodąca Marka Rustica Ocet Jabłkowy 750ml
6,99 zł Cena za litr: 9,32
ECO+  Ocet spirytusowy 500ml
ECO+ Ocet spirytusowy 500ml
2,49 zł Cena za litr: 4,98
Ponti Ocet winny z czerwonego wina 500ml
Ponti Ocet winny z czerwonego wina 500ml
6,89 zł Cena za litr: 13,78
Jamar Ocet spirytusowy fermentacyjny 10% kwasowości 500 ml
Jamar Ocet spirytusowy fermentacyjny 10% kwasowości 500 ml
3,39 zł Cena za litr: 6,78

Przechowywanie

Przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C. Powstały osad jest naturalną cechą produktu i nie stanowi jego wady.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Warunki przechowywania

Min. temp. °C
0
Maks. temp. °C
25

Jednostka (tekst opisowy)

ml

Waga

Waga brutto
736

Marka

Jamar

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Ocet jabłkowy
Wariant
6 % kwasowości

Cechy

100 % naturalny
na wodzie ze źródeł jurajskich
do marynat, sosów, dipów
Produkt polski

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Produkt polski

Przygotowanie i stosowanie

Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:1.

Przepisy

Przepis na smażone śledzie marynowane Zalewa: - Woda - 1,5 szklanki - Ocet jabłkowy 6% Jamar - 1 szklanka - Cukier - 3,5 łyżki - Sól - 1,5 łyżeczki - Cebula - 1 sztuka - Czosnek - 2 ząbki - Gorczyca w ziarnach - 1 łyżeczka - Liście laurowe - 6 sztuk - Pieprz kolorowy - 1 łyżeczka. Składniki: - Surowe filety śledzi, płotek lub okoni - 1 kg - mąka, sól. Wykonanie: Ryby pokroić na mniejsze kawałki, obtoczyć w mące z solą i usmażyć na złoty kolor. Czosnek i cebulę obrać, pokroić w plasterki, ułożyć wraz z usmażoną rybą w słoikach. Wodę z pozostałymi przyprawami doprowadzić do wrzenia. Wlać ocet. Ostudzić zalewę. Zalać nią ryby, po równo rozdzielając przyprawy do słoiczków. Zakręcić, odstawić do lodówki na 24 godziny. Smacznego śledzika w marynacie :)

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem