Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Gellwe Cukier wanilinowy 30g 5900552004950

EAN: 5900552004950
Nazwa wariantu
Gellwe Cukier wanilinowy 30g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Gellwe Cukier wanilinowy 30g 5900552004950

0,59
Cena za kg: 19,67
saszetka 30 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Delecta Kwasek cytrynowy 20g
Delecta Kwasek cytrynowy 20g
1,59 zł Cena za kg: 79,50
Gellwe Soda oczyszczona 80g
Gellwe Soda oczyszczona 80g
0,89 zł Cena za kg: 11,13
Dr. Oetker Backin Proszek do pieczenia 30g
Dr. Oetker Backin Proszek do pieczenia 30g
1,29 zł Cena za kg: 43,00
Dr. Oetker Cukier wanilinowy premium 16g
Dr. Oetker Cukier wanilinowy premium 16g
0,79 zł Cena za kg: 49,38
Delecta Drożdże uniwersalne 8g
Delecta Drożdże uniwersalne 8g
1,59 zł Cena za kg: 198,75
Gellwe Cukier wanilinowy 16g
Gellwe Cukier wanilinowy 16g
0,49 zł Cena za kg: 30,63
WM proszek do pieczenia 18g
WM proszek do pieczenia 18g
0,49 zł Cena za kg: 27,22
Dr. Oetker Cukier bez glutenu z wanilią 12g
Dr. Oetker Cukier bez glutenu z wanilią 12g
4,59 zł Cena za kg: 382,50
Celiko Proszek do pieczenia 30g
Celiko Proszek do pieczenia 30g
1,89 zł Cena za kg: 63,00
NACZYNIE ŻAROODPORNE LIMPO 6,8L
NACZYNIE ŻAROODPORNE LIMPO 6,8L
57,99 zł

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna
1690 kJ / 398 kcal
Węglowodany
99 g
w tym cukry
99 g
Zawiera znikome ilości tłuszczu, kwasów tłuszczowych nasyconych, białka i soli.

Składniki

cukier
etylowanilina
ekstrakt wanilii

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
32

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Średnia miara

Średnia miara (e)

Marka

Gellwe

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Cukier wanilinowy

Cechy

podwójna porcja na 2 kg mąki
z naturalnym ekstraktem wanilii

Przepisy

Pomysł na: Ciasto z owocami i kruszonką Przygotuj: Ciasto: 200 g mąki pszennej, 180 g cukru, 40 g mąki ziemniaczanej, 200 g masła, 4 jajka, 2 łyżki cukru wanilinowego Gellwe, 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia Gellwe, 500 g owoców (np. truskawek, malin, borówek). Kruszonka: 150 g mąki pszennej, 100 g masła, 2 łyżki cukru, 1 łyżka cukru wanilinowego Gellwe. Sposób przygotowania: Kruszonka: do miski wsyp mąkę, dodaj drobno posiekane masło oraz cukier i rozcieraj palcami składniki, aż powstanie drobna kruszonka. Odstaw do lodówki na czas przygotowywania ciasta. Ciasto: Mąki i proszek do pieczenia przesiej do oddzielnej miski, dokładnie wymieszaj. Masło z cukrem ubij na gładką masę przez ok. 7 min., nie przerywając ubijania dodawaj po 1 jajku. Do ubitej masy dodawaj stopniowo w 2-3 partiach mąki i ubijaj chwilę na wolnych obrotach do połączenia się składników. Ciasto przełóż do formy 30 x 25 cm wyłożonej papierem do pieczenia lub posmarowanej masłem i posypanej mąką. Na wierzchu rozłóż owoce i posyp kruszonką. Piecz w temp. 180°C (bez termoobiegu) przez 40-50 min. pozostaw do wystudzenia. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Słodkiego dnia :)

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem