Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Dr. Oetker Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 15g 5900437082714

EAN: 5900437082714
Nazwa wariantu
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 15g (1)
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 15g (2)
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 15g (1)
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 15g (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Dr. Oetker Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 15g 5900437082714

3,99
Cena za kg: 266,00
saszetka 15 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Delecta Soda oczyszczona 100g
Delecta Soda oczyszczona 100g
1,59 zł Cena za kg: 15,90
Winiary Cukier wanilinowy 16g
Winiary Cukier wanilinowy 16g
0,69 zł Cena za kg: 43,13
Gellwe Kwasek cytrynowy 20g
Gellwe Kwasek cytrynowy 20g
0,99 zł Cena za kg: 49,50
Gellwe Cukier wanilinowy 16g
Gellwe Cukier wanilinowy 16g
0,59 zł Cena za kg: 36,88
Gellwe Cukier wanilinowy 30g
Gellwe Cukier wanilinowy 30g
0,79 zł Cena za kg: 26,33
Dr. Oetker Zakwas chlebowy żytni 15g
Dr. Oetker Zakwas chlebowy żytni 15g
1,79 zł Cena za kg: 119,33
WM proszek do pieczenia 18g
WM proszek do pieczenia 18g
0,49 zł Cena za kg: 27,22
Dr. Oetker Backin Proszek do pieczenia 15g
Dr. Oetker Backin Proszek do pieczenia 15g
0,89 zł Cena za kg: 59,33
Delecta Z serca natury Cukier cynamonowy 15g
Delecta Z serca natury Cukier cynamonowy 15g
2,39 zł Cena za kg: 159,33
Delecta Z serca natury Cukier z wanilią 12g
Delecta Z serca natury Cukier z wanilią 12g
2,39 zł Cena za kg: 199,17

Opis produktu

Aromatyczne pomarańcze z kontrolowanych upraw, dojrzewające w pełnym słońcu włoskich gajów cytrusowych, gwarantują niepowtarzalny bukiet smaków i zapachów - wprost Ze świata natury. Cukier ze skórką pomarańczową Dr. Oetkera charakteryzuje się: - delikatną konsystencją cukru pudru - łatwo łączy się z innymi składnikami ciasta - widoczne są w nim drobne, ekologiczne skórki pomarańczy - intensywne aromatyzowanie w wypiekach, deserach, napojach, grzanym winie - 1 porcja 15 g wystarcza na 250-300 g mąki.

Wartości odżywcze

w 100 g:
Wartość energetyczna
1590 kJ /375 kcal
Tłuszcz
0,1 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
0 g
Węglowodany
90 g
w tym Cukry
82 g
Białko
0,1 g
Sól
0,03 g

Składniki

cukier
11% skórka pomarańczowa*
naturalny aromat pomarańczowy
*Skórka pomarańczowa z upraw ekologicznych

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Podmarka

Podmarka
Ze świata natury

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
18

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Mleko
Może zawierać

Marka

Dr. Oetker

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Cukier
Wariant
ze skórką pomarańczową

Cechy

z pomarańczy z Włoch

Przygotowanie i stosowanie

Doskonały do ciast, deserów, napojów i grzanego wina. Porcja na ok. 250-300 g mąki.

Przepisy

Przepis na Pomarańczowe brownie Dodaj: 200 g gorzkiej czekolady, 200 g masła, 50 g kakao, 150 g mąki pszennej, 1 łyżeczkę Proszku do pieczenie Dr. Oetkera, 350 g cukru, 1 opak. Cukru ze skórką pomarańczową Dr. Oetkera, 4 jajka. Sposób przygotowania: 1. Formę 24x28 cm wyłóż papierem do pieczenia. Nagrzej piekarnik do 180°C. 2. Czekoladę pokrusz do miski (metalowej, szklanej) ustawionej na garnku z gotującą się wodą i dodaj masło. Cały czas mieszaj aż do całkowitego rozpuszczenia. Odstaw do przestygnięcia. 3. Do osobnej miski wsyp kakao i mąkę, dodaj proszek do pieczenia, cukier oraz Cukier ze skórką pomarańczową. Dokładnie wymieszaj i połącz z rozpuszczoną czekoladą oraz masłem. Następnie wbij jajka i miksuj aż do uzyskania gładkiej konsystencji. 4. Czekoladową masę przelej do formy i wstaw do piekarnika na 25 minut. Po upieczeniu przestudź.

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem