Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Dr. Oetker Ze świata natury Cukier z wanilią 12g 5900437082738

EAN: 5900437082738
Nazwa wariantu
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier z wanilią 12g (1)
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier z wanilią 12g (2)
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier z wanilią 12g (1)
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier z wanilią 12g (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Dr. Oetker Ze świata natury Cukier z wanilią 12g 5900437082738

3,99
Cena za kg: 332,50
saszetka 12 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Winiary Cukier wanilinowy 16g
Winiary Cukier wanilinowy 16g
0,69 zł Cena za kg: 43,13
Gellwe Proszek do pieczenia 30g
Gellwe Proszek do pieczenia 30g
0,69 zł Cena za kg: 23,00
Dr. Oetker Soda oczyszczona 70g
Dr. Oetker Soda oczyszczona 70g
1,59 zł Cena za kg: 22,71
Galeo Soda oczyszczona 24g
Galeo Soda oczyszczona 24g
0,69 zł Cena za kg: 28,75
Dr. Oetker Cukier wanilinowy premium 16g
Dr. Oetker Cukier wanilinowy premium 16g
0,59 zł Cena za kg: 36,88
Prymat Kwas cytrynowy 20g
Prymat Kwas cytrynowy 20g
1,49 zł Cena za kg: 74,50
Dr. Oetker Zakwas chlebowy żytni 15g
Dr. Oetker Zakwas chlebowy żytni 15g
1,79 zł Cena za kg: 119,33
Appetita Domowe Sekrety Proszek do pieczenia 15g
Appetita Domowe Sekrety Proszek do pieczenia 15g
0,49 zł Cena za kg: 32,67
Prymat Cukier z cynamonem do ciast i deserów 15g
Prymat Cukier z cynamonem do ciast i deserów 15g
1,49 zł Cena za kg: 99,33
Celiko Cukier wanilinowy 32g
Celiko Cukier wanilinowy 32g
0,79 zł Cena za kg: 24,69

Opis produktu

Szlachetna wanilia Bourbon z Madagaskaru jest najbardziej cenioną wanilią na świecie, a jej dodatek nadaje wypiekom i deserom niepowtarzalny, delikatny, pełny smak - wprost Ze świata natury. Cukier z wanilią Bourbon Dr. Oetkera charakteryzuje się: - delikatną konsystencją cukru pudru - łatwo łączy się z innymi składnikami ciasta - widoczne są w nim ziarenka wanilii - idealny do wypieków, deserów, dań, sosów, napojów - 1 porcja 12 g wystarcza na 250-300 g mąki

Wartości odżywcze

w 100 g:
Wartość energetyczna
1678 kJ /395 kcal
Tłuszcz
0,5 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone
0,1 g
Węglowodany
96 g
w tym Cukry
94 g
Białko
0,3 g
Sól
0,01 g

Składniki

cukier
4,3% mielone laski wanilii (w tym 0,2% mielone laski wanilii bourbon)
2,6% ekstrakt wanilii

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Podmarka

Podmarka
Ze świata natury

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
14

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Mleko
Może zawierać

Marka

Dr. Oetker

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Cukier
Wariant
z wanilią

Cechy

z dodatkiem wanilii Bourbon z Madagaskaru
z ziarenkami wanilii

Przygotowanie i stosowanie

Doskonały do wypieków, bitej śmietany, deserów, napojów i grzanego wina. Porcja na ok. 250-300 g mąki.

Przepisy

Przepis na Waniliową tartę z kremem mascarpone Dodaj: Spód: 200 g mąki pszennej, 130 g masła, 60 g cukru pudru, 1 żółtko, 1 łyżkę śmietanki 30% tł. Krem: 250 ml serka mascarpone, 250 ml schłodzonej śmietanki 30% tł., 1 opak. Cukru z wanilią Dr. Oetkera, 1 łyżkę cukru pudru, 50 g prażonych płatków migdałów, świeże owoce do dekoracji. Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki spodu szybko zagnieć. Ciasto rozwałkuj na grubość ok. 5 mm i przełóż na formę do tarty ⌀ 23 cm, ponakłuwaj widelcem. Odstaw do lodówki na 30 min. Schłodzone ciasto wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C i piecz przez ok. 20 minut. 2. Zmiksuj na kremową konsystencję serek mascarpone ze schłodzoną śmietanką, a następnie dodaj Cukier z wanilią oraz cukier puder. 3. Krem przełóż na upieczony spód, a wierzch udekoruj migdałami i owocami.

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem