Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Diamant Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 500g 5907069000406

EAN: 5907069000406
Nazwa wariantu
Diamant Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 500g (1)
Diamant Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 500g (2)
Diamant Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 500g (1)
Diamant Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 500g (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Diamant Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 500g 5907069000406

4,64
Cena za kg: 9,28
pudełko 500 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Kupiec Cukier puder 400g
Kupiec Cukier puder 400g
3,59 zł Cena za kg: 8,98
Cukier Królewski Cukier trzcinowy w kostkach 250g
Cukier Królewski Cukier trzcinowy w kostkach 250g
3,29 zł Cena za kg: 13,16
Cukier Królewski Cukier w kostkach 1kg
Cukier Królewski Cukier w kostkach 1kg
6,69 zł Cena za kg: 6,69
Cukier Królewski Cukier biały Sticks 500g (100x5g)
Cukier Królewski Cukier biały Sticks 500g (100x5g)
6,49 zł Cena za kg: 12,98
SANTE My10 Cukier trzcinowy nierafinowany 1kg
SANTE My10 Cukier trzcinowy nierafinowany 1kg
9,29 zł Cena za kg: 9,29
Cukier Królewski Cukier puder 500g
Cukier Królewski Cukier puder 500g
2,99 zł Cena za kg: 5,98
NATÜRLICH GOLDPACK Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 1kg
NATÜRLICH GOLDPACK Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany 1kg
8,99 zł Cena za kg: 8,99
Cukier Królewski Cukier biały 1kg
Cukier Królewski Cukier biały 1kg
2,99 zł Cena za kg: 2,99
Cukier Królewski Cukier trzcinowy nierafinowany 1kg
Cukier Królewski Cukier trzcinowy nierafinowany 1kg
6,99 zł Cena za kg: 6,99
Delecta Cukier żelujący 2:1 500g
Delecta Cukier żelujący 2:1 500g
7,19 zł Cena za kg: 14,38

Opis produktu

Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara przeznaczony jest do kawy, egzotycznych drinków oraz koktajli mleczno-owocowych. Doskonały do pieczenia ciast i ciasteczek. Jego połyskujące, grube kryształy wyśmienicie sprawdzają się jako dekoracja i efektowna posypka. Uwaga: W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.

Wartości odżywcze

w 100 g
Wartość energetyczna
1700 kJ
Wartość energetyczna
400 kcal
Tłuszcz
0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
100 g
w tym cukry
100 g
Białko
0 g
Sól
0,01 g

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
531

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Marka

Diamant

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Cukier trzcinowy nierafinowany
Wariant
Dry Demerara

Przepisy

Ciasto z suszonymi morelami i migdałami Składniki: 200 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara, 2 saszetki zielonej herbaty, 200 g suszonych moreli, 200 g masła, 3 jajka, 400 g mąki pszennej tortowej, 10 g proszku do pieczenia, 50 g płatków migdałowych, 100 g migdałów bez skórki. Herbatę zalać połową szklanki gorącej wody i odstawić do zaparzenia. Morele pokroić w kostkę, przełożyć do miski i zalać herbatą, odstawić do nasiąknięcia. Masło rozpuścić w rondelku, odstawić do ostygnięcia. Jajka rozdzielić. Białka ubić z cukrem trzcinowym Diamant Dry Demerara na gładką masę. Dodać żółtka dalej ubijając. Do jajek dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, płatki migdałów i morele. Całość delikatnie wymieszać dolewając rozpuszczone chłodne masło i przełożyć do natłuszczonej tortownicy o średnicy 22-24 cm. Na wierzchu ułożyć migdały delikatnie wciskając je w ciasto. Rozgrzać piekarnik do temp. 160°C. Ciasto wstawić do rozgrzanego piekarnika, piec około 60 minut. Sprawdzić patyczkiem, czy ciasto jest suche. Jeśli patyczek jest mokry, piec kolejne 10-15 minut. Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem