Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Delecta Z serca natury Cukier z wanilią 12g 5900983023414

EAN: 5900983023414
Nazwa wariantu
Delecta Z serca natury Cukier z wanilią 12g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Delecta Z serca natury Cukier z wanilią 12g 5900983023414

2,29
Cena za kg: 190,83
saszetka 12 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Delecta Proszek do pieczenia 30g
Delecta Proszek do pieczenia 30g
0,99 zł Cena za kg: 33,00
Winiary Cukier wanilinowy 32g
Winiary Cukier wanilinowy 32g
0,79 zł Cena za kg: 24,69
Dr. Oetker Soda oczyszczona 70g
Dr. Oetker Soda oczyszczona 70g
1,49 zł Cena za kg: 21,29
Dr. Oetker Cukier wanilinowy porcja XXL premium 43g
Dr. Oetker Cukier wanilinowy porcja XXL premium 43g
1,29 zł Cena za kg: 30,00
Gellwe Cukier wanilinowy 16g
Gellwe Cukier wanilinowy 16g
0,69 zł Cena za kg: 43,13
Dr. Oetker Zakwas chlebowy żytni 15g
Dr. Oetker Zakwas chlebowy żytni 15g
1,69 zł Cena za kg: 112,67
WM proszek do pieczenia 18g
WM proszek do pieczenia 18g
0,49 zł Cena za kg: 27,22
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 15g
Dr. Oetker Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 15g
3,59 zł Cena za kg: 239,33
Celiko Proszek do pieczenia 30g
Celiko Proszek do pieczenia 30g
1,99 zł Cena za kg: 66,33
NACZYNIE ŻAROODPORNE LIMPO 6,8L
NACZYNIE ŻAROODPORNE LIMPO 6,8L
57,99 zł

Opis produktu

Piecz naturalnie... ot tak... prosto z serca z naszym cukrem z dodatkiem wanilii, który zawiera aż 10 % naturalnej wanilii, dzięki czemu Twój ulubiony wypiek lub deser stanie się cudownie aromatyczny.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna
1728 kJ / 407 kcal
tłuszcz
1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
węglowodany
97 g
w tym cukry
90 g
białko
0,8 g
sól
0 g

Składniki

cukier
wanilia w proszku 10 %
naturalny ekstrakt wanilii 1 %

Przechowywanie

Najlepiej spożyć przed końcem/ Nr partii - patrz przy zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
16

Zalecenia dla alergików

Migdały
Może zawierać
Orzechy brazylijskie
Może zawierać
Orzechy nerkowca
Może zawierać
Zboża zawierające gluten
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Orzechy laskowe
Może zawierać
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Orzechy
Może zawierać
Orzeszki ziemne
Może zawierać
Orzeszki pekan
Może zawierać
Pistacje/orzechy pistacjowe
Może zawierać
Sezam
Może zawierać
Soja
Może zawierać
Orzechy włoskie
Może zawierać

Marka

Delecta

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Cukier
Wariant
z dodatkiem wanilii

Cechy

premium
naturalne składniki

Przygotowanie i stosowanie

Zastosowanie: Doskonały do każdego rodzaju wypieku: ciast drożdżowych, ciast kruchych, serników, naleśników i kawy. Idealnie nadaje się do przygotowania babeczek, kremów, przetworów i past owocowych oraz innych deserów. Zawartość opakowania aromatyzuje ok. 1 kg wypieku.

Przepisy

Ptysie Przygotuj do ciasta: - 250 ml wody - 125 g margaryny - 4 jaja - 1 szklanka mąki pszennej - pół łyżeczki proszku do pieczenia Delecta Przygotuj do kremu: - Budyń smak waniliowy 64 g Delecta - 500 ml mleka - 3 łyżki cukru - Cukier z dodatkiem wanilii 12 g Delecta - 50 g margaryny Zagotuj wodę z tłuszczem, dodaj mąkę. Podgrzewaj na małym ogniu ok. 1 min energicznie rozcierając masę. Do chłodnej masy dodaj proszek do pieczenia, wbijaj kolejno jaja i miksuj na najwyższych obrotach przez 5 min. Ciasto podziel na dwie części. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładaj porcje ciasta. Piecz w 220 °C przez 20-25 min, do wysuszenia. W połowie szklanki mleka rozmieszaj zawartość torebki z budyniem, dodaj cukier z wanilią. Pozostałą część mleka zagotuj z cukrem. Wlej rozmieszany proszek, całość chwilę gotuj mieszając. Zimny krem zmiksuj z margaryną. Wystudzone ptysie przekrój w poprzek i napełnij kremem.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem