Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Delecta Krówka Ciasto w proszku 530g 5900983005502

EAN: 5900983005502
Nazwa wariantu
Delecta Krówka Ciasto w proszku 530g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Delecta Krówka Ciasto w proszku 530g 5900983005502

10,99
Cena za kg: 20,74
pudełko 530 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Dr. Oetker Sernix Dodatek do pieczenia sernika 60g
Dr. Oetker Sernix Dodatek do pieczenia sernika 60g
2,29 zł Cena za kg: 38,17
Dr. Oetker Sernik na zimno 195g
Dr. Oetker Sernik na zimno 195g
7,99 zł Cena za kg: 40,97
Gellwe Babka cytrynowa Mieszanka do wypieku 375g
Gellwe Babka cytrynowa Mieszanka do wypieku 375g
4,69 zł Cena za kg: 12,51
Gellwe Sernik na zimno Mieszanka do przygotowania ciasta 193g
Gellwe Sernik na zimno Mieszanka do przygotowania ciasta 193g
6,89 zł Cena za kg: 35,70
Gellwe Ciasto i krem do karpatki 340g
Gellwe Ciasto i krem do karpatki 340g
7,29 zł Cena za kg: 21,44
Dr. Oetker Babeczki czekoladowe ze skórką pomarańczy 335g
Dr. Oetker Babeczki czekoladowe ze skórką pomarańczy 335g
6,99 zł Cena za kg: 20,87
Dr. Oetker Babeczki z płatkami czekolady 300g
Dr. Oetker Babeczki z płatkami czekolady 300g
6,99 zł Cena za kg: 23,30
Dr. Oetker Sernik królewski z czekoladą 520g
Dr. Oetker Sernik królewski z czekoladą 520g
6,99 zł Cena za kg: 13,44
Dr. Oetker Mini Babeczki czekoladowe z kropelkami czekolady 245g
Dr. Oetker Mini Babeczki czekoladowe z kropelkami czekolady 245g
6,99 zł Cena za kg: 28,53
Dr. Oetker Pierniczki 350g
Dr. Oetker Pierniczki 350g
6,99 zł Cena za kg: 19,97

Opis produktu

Czasami chcemy coś wyznać drugiej osobie, a nie bardzo wiemy jak to zrobić, żeby wyszło lekko, naturalnie i... od serca ;) Na szczęście jest na to prosty przepis: wystarczy emocje wyrazić... na słodko!

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu Na 100 g
Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu Na porcję 67 g
%RWS* na porcję 67 g
Wartość energetyczna
1190 kJ
798 kJ
10 %
Wartość energetyczna
284 kcal
190 kcal
10 %
Tłuszcz
13 g
8,9 g
13 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
4,3 g
2,9 g
14 %
Węglowodany
37 g
25 g
9 %
w tym cukry
22 g
15 g
17 %
Białko
4,4 g
3,0 g
6 %
Sól
0,51 g
0,34 g
6 %
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Wartości odżywcze liczone ze składnikami podanymi w sposobie przygotowania (z mlekiem 2 % tł., margaryną 80 % tł. i migdałami).
Z jednego opakowania uzyskasz ok. 1340 g produktu po przygotowaniu (20 porcji).

Składniki

Ciasto: cukier, mąka pszenna tortowa, skrobia pszenna, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu); emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym; syrop glukozowy, barwnik: karmel; mleko odtłuszczone w proszku, aromat
Krem: cukier, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, skrobia kukurydziana, skrobia modyfikowana ziemniaczana, sól, aromaty, barwnik: kurkumina
Polewa: cukier, mleko pełne w proszku, skrobia ziemniaczana, syrop glukozowy, barwnik: karmel, aromat

Przechowywanie

Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz góra kartonika. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Liczba użyć

Liczba czynności użycia
Porcje
20

Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć

Z jednego opakowania uzyskasz ok. 1340 g produktu po przygotowaniu (20 porcji).

Waga

Waga brutto
602

Dodatki

Aromaty
Zawiera
Barwniki
Zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy
Zawiera

Zalecenia dla alergików

Migdały
Może zawierać
Orzechy brazylijskie
Może zawierać
Orzechy nerkowca
Może zawierać
Jaja
Może zawierać
Orzechy laskowe
Może zawierać
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland
Może zawierać
Mleko
Zawiera
Orzechy
Może zawierać
Orzeszki ziemne
Może zawierać
Orzeszki pekan
Może zawierać
Pistacje/orzechy pistacjowe
Może zawierać
Sezam
Może zawierać
Soja
Może zawierać
Orzechy włoskie
Może zawierać
Pszenica
Zawiera

Zawartość opakowania

Opakowanie zawiera:
280 g mieszanki do ciasta
140 g mieszanki do kremu
110 g mieszanki do polewy

Marka

Delecta

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Krówka mieszanka do domowego wypieku ciasta

Cechy

wyjątkowo karmelowy smak
pyszna klasyka
aksamitna i puszysta

Dodatkowe informacje

Więcej inspiracji szukaj na Delektujemy.pl Dobra strona wypieków Opakowanie nie zawiera dodatków do dekoracji.

Przepisy

Przygotuj: Do kremu: 450 ml mleka, 75 g masła lub margaryny Do ciasta: 3 jaja, 50 ml wody (ok. 5 łyżek) Do ponczu: 125 ml wrzącej wody (1/2 szklanki), 1 saszetkę kawy zbożowej Anatol lub herbaty Do polewy: 50 g margaryny, 2 łyżki mleka Do dekoracji: 4 łyżki płatków migdałowych lub pokrojonych orzechów Sposób przygotowania: 1. Zawartość torebki z kremem rozmieszaj w 200 ml mleka. 2. Pozostałe mleko zagotuj, wlej rozprowadzony proszek i gotuj na małym ogniu do zgęstnienia ok. 3 min, energicznie rozcierając ewentualne grudki. Wystudź. 3. Zmiksuj ugotowaną zimną masę. Dodawaj porcjami miękki tłuszcz ciągle miksując, do gładkiej konsystencji. 4. Zaparz kawę zbożową Anatol lub herbatę. Ostudź. 5. Nastaw piekarnik na temp. 180°C (bez termoobiegu). 6. W wysokim naczyniu wymieszaj jaja z wodą, wsyp zawartość torebki z ciastem i miksuj przez 4-5 min. 7. Gotową masę przełóż do blachy 25 x 30 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do piekarnika i piecz przez 25-30 min. 8. Po upieczeniu wystudź ciasto. 9. Upieczony i wystudzony biszkopt przekrój w połowie wysokości. 10. Dolną warstwę biszkoptu nasącz połową ponczu, wyłóż krem, nasącz od środka drugą warstwę biszkoptu i przykryj nią całość. 11. Ciasto udekoruj polewą - rozgrzej margarynę z mlekiem, zestaw z ognia, wsyp zawartość torebki z polewą, wymieszaj i gotuj na małym ogniu przez 3 min ciągle mieszając. 12. Polewę rozprowadź na biszkopcie. Posyp uprażonymi płatkami migdałowymi lub pokrojonymi orzechami. 13. Ciasto wstaw do lodówki na 3 godziny do schłodzenia.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem