Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

BackMit Tarte orzechy włoskie 200g 9001458065215

EAN: 9001458065215
Nazwa wariantu
BackMit Tarte orzechy włoskie 200g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

BackMit Tarte orzechy włoskie 200g 9001458065215

9,29
Cena za kg: 46,45
torebka 200 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Lorenz Original Mieszanka studencka 180g
Lorenz Original Mieszanka studencka 180g
13,49 zł Cena za kg: 74,94
Felix Orzeszki ziemne smażone i solone 140g
Felix Orzeszki ziemne smażone i solone 140g
8,69 zł Cena za kg: 62,07
KRESTO Orzechy włoskie 200g
KRESTO Orzechy włoskie 200g
13,49 zł Cena za kg: 67,45
KRESTO Orzechy laskowe 200g
KRESTO Orzechy laskowe 200g
13,99 zł Cena za kg: 69,95
Bakalland Wiórki kokosowe 100g
Bakalland Wiórki kokosowe 100g
4,79 zł Cena za kg: 47,90
WM migdały łuskane 150g
WM migdały łuskane 150g
5,59 zł Cena za kg: 37,27
Orzech włoski łuskany Luz
Orzech włoski łuskany Luz
43,99 zł Cena za kg: 43,99
MIESZANKA BAKALIOWA LUZ
MIESZANKA BAKALIOWA LUZ
23,99 zł Cena za kg: 23,99
Bakalland Orzeszki ziemne smażone i solone 240g
Bakalland Orzeszki ziemne smażone i solone 240g
7,69 zł Cena za kg: 32,04
BackMit Mak mielony 200g
BackMit Mak mielony 200g
7,39 zł Cena za kg: 36,95

Opis produktu

Tylko najwyższej jakości! Bez dodatków! Gotowy do użycia! BackMit Orzechy włoskie tarte produkuje się z surowców najwyższej jakości. Brak sztucznych dodatków odpowiada za bogaty smak i poruszający zmysły aromat. Opakowanie z folii metalizowanej chroni dodatkowo przed światłem, gwarantując dłuższy okres przydatności do spożycia. BackMit Orzechy włoskie tarte oszczędzają czas nowoczesnej gospodyni i pasują wspaniale do każdego indywidualnego przepisu. Cechy Orzechy włoskie tarte najwyższej jakości, bez dodatków, świeżo tarte, gotowe do użycia. Orzechy włoskie tarte BackMit - nasz nowy Hit sprzedaży są idealne dla nowoczesnych gospodarstw domowych. Gotowe do użycia zaoszczędzą cenny czas oraz dają możliwość tworzenia najróżniejszych wypieków, bazując na prostych lub bardzo kreatywnych przepisach. Orzechy włoskie tarte to nieodzowny składnik ciast orzechowych, a także dodatek do innych wypieków, deserów i lodów.

Składniki

orzechy włoskie

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
212

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Dodatki

Sztuczne konserwanty
Nie zawiera

Zalecenia dla alergików

Orzechy
Może zawierać
Orzeszki ziemne
Może zawierać
Sezam
Może zawierać

Średnia miara

Średnia miara (e)

Marka

BackMit

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Tarte orzechy włoskie

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Kraj pochodzenia: A - Polska, B - Ukraina, C - USA, D - Mołdawia.

Przepisy

Propozycje przepisów Placek orzechowy Składniki: 200 g mąki, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 200 g cukru, 3 żółtka, 3 łyżki białego wina, 250 g masła, 100 g bułki tartej, 400 g tartych orzechów włoskich BackMit, skórka z cytryny, cynamon, dżem porzeczkowy lub malinowy. Ze składników zagnieść szybko kruche ciasto, odłożyć w chłodne miejsce. Blachę wyłożyć połową ciasta, posmarować je dżemem. Z pozostałego ciasta uformować cienkie wałeczki i ułożyć je na wierzchu tworząc kratkę. Posmarować białkiem, piec w średnio nagrzanym piekarniku. Babka orzechowa Składniki: 180 g masła, 250 g cukru, 5 żółtek, rum, 200 g tartych orzechów włoskich BackMit, 300 g mąki, 1 paczka proszku do pieczenia, 1/4 l mleka. Masło, cukier, żółtka i rum utrzeć na gładką masę. Mieszając dodać mleko, orzechy włoskie, mąkę, proszek do pieczenia i na koniec ubite białko. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką lub bułką tartą formy do pieczenia babek. Piec w średnio nagrzanym piekarniku. Strudel orzechowy Ciasto: przygotować surowe ciasto drożdżowe. Nadzienie: 200 g tartych orzechów włoskich BackMit, 1/8 l mleka, miód, cukier waniliowy, skórka z cytryny, rum, rodzynki Kresto, cynamon. Mleko podgrzać z miodem, wanilią i skórką z cytryny, mieszając dodać orzechy włoskie, a następnie rum, rodzynki i cynamon. Odstawić do wystygnięcia. Przygotować ciasto drożdżowe, rozwałkować je. Posmarować masą orzechową, zwinąć i jeszcze raz odstawić. Posmarować roztrzepanym jajkiem. Piec w średnio nagrzanym piekarniku.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem