Telefon

Infolinia: 885 403 130 (pn-so 7:00-21:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 885 403 130 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

BackMit Mak mielony 200g 9001458065260

EAN: 9001458065260
Nazwa wariantu
BackMit Mak mielony 200g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

BackMit Mak mielony 200g 9001458065260

6,49
Cena za kg: 32,45
opak. 200 g
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Bakalland Mieszanka studencka z migdałami 100g
Bakalland Mieszanka studencka z migdałami 100g
6,79 zł Cena za kg: 67,90
BackMit Tarte orzechy włoskie 200g
BackMit Tarte orzechy włoskie 200g
11,99 zł Cena za kg: 59,95
Bakalland Orzechy włoskie 100g
Bakalland Orzechy włoskie 100g
11,49 zł Cena za kg: 114,90
WM ananasy kandyzowane 150g
WM ananasy kandyzowane 150g
4,99 zł Cena za kg: 33,27
WM żurawina suszona 100g
WM żurawina suszona 100g
3,89 zł Cena za kg: 38,90
ECO+ orzechy włoskie 300g
ECO+ orzechy włoskie 300g
12,99 zł Cena za kg: 43,30
WM Orzeszki ziemne prażone bez soli 150g
WM Orzeszki ziemne prażone bez soli 150g
3,99 zł Cena za kg: 26,60
ECO+ śliwki suszone 300g
ECO+ śliwki suszone 300g
9,99 zł Cena za kg: 33,30
Migdał Luz
Migdał Luz
49,99 zł Cena za kg: 49,99
ORZECH WŁOSKI
ORZECH WŁOSKI
9,99 zł Cena za kg: 9,99

Opis produktu

BackMit Mak mielony produkuje się tylko z surowców najwyższej jakości. Opakowanie z folii metalizowanej chroni dodatkowo przed światłem gwarantując dłuższy okres przydatności do spożycia. BackMit Mak mielony oszczędza czas nowoczesnej gospodyni i uzupełnia wspaniale jej indywidualne przepisy.

Wartości odżywcze

produktu w 100 g
Wartość energetyczna
2140 kJ/515 kcal
Tłuszcz
37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
3,6 g
Węglowodany
22 g
w tym cukry
4,3 g
Błonnik
5 g
Białko
21 g
Sól
<0,01 g

Składniki

mak niebieski

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
204

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Zalecenia dla alergików

Orzechy
Może zawierać
Orzeszki ziemne
Może zawierać
Sezam
Może zawierać

Średnia miara

Średnia miara (e)

Marka

BackMit

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Mak mielony

Cechy

gotowy do użycia!
tylko najwyższej jakości, bez dodatków, gotowy do użycia po dodaniu gorącego mleka

Przepisy

Propozycje przepisów Przepis na masę makową Składniki: 200 g maku mielonego BackMit, 200 ml mleka, 100 g cukru, 10 g cukru waniliowego, 2-3 łyżki miodu (lub 25 g masła), cynamon, skórki cytronu, 2-3 łyżki rumu, rodzynki. Mleko, cukier, cukier waniliowy, miód, masło, cynamon, skórki cytronu zagotować, wymieszać z makiem mielonym i krótko gotować do napęcznienia. Można także dodać do wystygniętej masy powidła lub marmoladę z moreli. Lukrowane kruche ciasto z makiem Składniki: 150 g masła, 50 g cukru pudru, cukier waniliowy, szczypta soli, skórki z cytryny, 6 żółtek z jajek, 200 g maku mielonego BackMit, 100 g tartych orzechów włoskich BackMit, 20 g kruszonki, 6 białek z jajek, 110 g cukru kryształu, polewa cytrynowa lub czekoladowa, pokruszone pistacje. Masło, cukier puder, cukier waniliowy, żółtka, sól oraz skórki cytryn wymieszać razem, aż do powstania piany. Zmieszać razem ze zmielonym makiem, tartymi orzechami oraz kruszonką. Białka i cukier kryształ ubić na sztywno, mieszać ostrożnie aż do powstania puszystej masy. Piec w wysokiej temperaturze w natłuszczonej i posypanej mąką brytfannie. Polukrować i posypać pistacjami. Makowiec Składniki: 70 g masła, 70 g cukru, 2 laski wanilii, 5 żółtek z jajek, 50 g tartych migdałów BackMit, 2 bułki, 1/8 l mleka, 2 białka z jajek, 200 g maku mielonego BackMit. Masło, cukier, żółtka wymieszać razem, aż do powstania piany, dodać tarte migdały, mielony mak, rozdrobnione i rozmoczone w mleku bułki. Powstałą masę włożyć w posmarowaną masłem i posypaną tartą bułką formę i piec przez ok. 45 minut.

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem